S.C. ECOTAB SERV S.R.L. este o firma prestatoare de servicii de intretinere imobile (curatenie, dezinfectie-dezinsectie-deratizare, reparatii/intretinere utilitati etc) si de consultanta in diverse domenii (securitate, imobiliare, turism etc.).

Firma  dispune de personal verificat si bine instruit, precum si de echipamente performante, de ultima generatie, care asigura o curatenie ecologica prin absorbtia prafului in apa, concomitent cu purificarea, dezinfectarea si odorizarea aerului din zona de lucru.
Domenii secundare __________________________________
Servicii de consultanta privind: organizarea de activitati turistice in zone traditonale (inclusiv tur de tara, activitati vanatoresti); asigurare paza si protectie persoane; detectivi particulari; securizare perimetrala; echipamente de securitate; imobiliare etc

 

Domenii principale
_______________________________
Cod CAEN 8121: Servicii generale de curatenie: curatenia de intretinere zilnica, curatenia post-constructor, curatenia generala. Distributia  echipamentelor pentru curatenie si a aparaturii si materialelor consumabile, produse de diverse firme.

Certificari ale firmei

Competenta actului managerial

Pentru că noi iubim curăţenia, ne place ceea ce facem şi  vrem să avem o relaţie durabilă cu dumneavoastră, acordam atentie deosebita managementului calitatii, prin imbunatatirea si perfectionarea continua a competentelor si abilitatilor proprii, confirmate de certificarile:

Cod NATO NCAGE
Calitate-Mediu
ISO 9001:2008
ISO 14001:2005


S.C. ECOTAB SERV S.R.L.© 2011