DEZINSECTIA Constă în combaterea insectelor târâtoare şi zburătoare prin: pulverizare de insecticide specifice în anumite concentraţii, pentru a se asigura diminuarea şi distrugerea atât a insectelor mature cât şi a celor apărute după perioada de incubaţie (larvare).

Această operaţiune se execută cu pompe de precompresie, folosind insecticide autorizate, cu toxicitate redusă sau zero faţă de om, animale şi plante. Ritmicitatea recomandată: trimestrial şi ori de câte ori este nevoie.


DERATIZAREA Constă în combaterea rozătoarelor sau coloniilor de rozatoare stabilite într-o zonă, prin metode chimice şi/sau non chimice. Metodele chimice presupun folosirea de rodenticide din loc în loc ca atare sau în statii de intoxicare.
Metodele non chimice se bazează pe amplasarea de capcane mecanice sau a aparatelor cu ultrasunete. Capcanele trebuiesc puse ata în interiorul clădirilor cat şi în exteriorul lor. Ritmicitatea recomandată : semestrial şi ori de câte ori este nevoie pentru extirparea unei colonii.

Nota : - La fiecare operaţiune de dezinsecţie şi deratizare se va întocmi un raport în care se va specifica rezultatul din teren.
- Toate substanţele folosite vor fi din grupele III / IV de toxicitate şi vor deţine avizele instituţiilor abilitate (inclusiv ale noilor reglementari UE)
.

INTRETINERE IMOBILE

Reparatii/intretinere lacatuserie; instalatii sanitare-termice; electrice.

Lista de preturi

Echipamente utilizate pentru curatenie:
KÄRCHER (Germania), pentru aspirat/maturat si spalat suprafete interioare/exterioare;
RAINBOW (U.S.A.), pentru aspirat/batut, spalat/clatit si semiuscat covoare, mochete si tapiterii.

 


S.C. ECOTAB SERV S.R.L.©2011